fotoreportage

Foto’s: Chiapas Taco Cartel Den Haag

Restaurant 958

Chiapas Taco Cartel opent binnenkort een tweede vestiging in Den Haag. Het eerste Mexicaanse streetfood restaurant werd in het najaar van 2016 geopend in Amsterdam.

Foto’s: Chiapas Taco Cartel Den Haag

Na Amsterdam is vanaf medio oktober 2017 is ook Den Haag een Chiapas Taco Cartel rijker. Het restaurant serveert en bezorgt Mexicaans streetfood met verse, veelal zelfgemaakte ingrediënten. De menukaart met burrito’s en taco’s is overzichtelijk, de smaken zijn explosief en de prijzen voor een gerecht zijn heel toegankelijk. De focus ligt op goed eten, op eenvoudige wijze en tegen een betaalbare prijs.

Chiapas Taco Cartel Den Haag

Dat er een Chiapas Taco Cartel in Den Haag moest komen, stond vast. De ondernemers komen zelf uit Den Haag en zagen dat ook in deze stad behoefte is aan een smaakvol Mexicaans streetfood restaurant. Net als in Amsterdam serveren zij straks een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes. Chiapas Taco Cartel wordt de plek voor betaalbare burrito’s en taco’s met verse ingrediënten en explosieve smaken. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een Çrunchy Chicken’met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix. In een charmant pandje in de Prins Hendrikstraat wordt nu de laatste hand gelegd aan een sfeervol, eigentijds interieur. Uiteraars met een Latijns Amerikaanse touch.

Foto's

Reageer op dit artikel