fotoreportage

Horecainterieur Zappa’s in Nijmegen

Restaurant 689

Zappa’s in Nijmegen heeft eind 2017 haar deuren geopend. Het is het tweede horecabedrijf van de broers Akkili. Hun eerste bedrijf – ook een Zappa’s – zit aan de Korenstraan in Arnhem. In Nijmegen doen ze ook verse pasta’s en pizza’s onder de tien euro.

Horecainterieur Zappa’s in Nijmegen

Naast diner serveert Zappa’s Nijmegen ook lunch, borrels en ook afhalen kan. Tachtig gasten kunnen er tegelijk eten.

Het interieur van Zappa’s Nijmegen is van de hand van Bob Kip en Petra Brons van Bob Architectuur uit Arnhem. In Nijmegen is het restaurants gevestigd in een pand aan Plein 1944, waar voorheen modeketen M&S Mode zat.

De broers Necatie en Yilmaz Akkili begonnen Zappa’s Arnhem vijf jaar geleden. De broertjes zijn meerdere jaren op zoek geweest naar een goede locatie voor een tweede horecabedrijf. De voorkeur ging uit naar Nijmegen. ‘We hebben in meerdere steden gekeken, maar Nijmegen had onze voorkeur. Een mooie stad, een stad met veel studenten, dichtbij huis. En Plein 1944 is een mooi plein’..

Zappa’s Nijmegen

Zappa’s Nijmegen is dagelijks geopend van 11 tot 22 uur ’s avonds.

 

 >> MEER FOTOREPORTAGES BEKIJK JE HIER

 

Foto's

Reageer op dit artikel