Tom Haines nieuwe corporate chef bij UMH Group
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.
Consternatie aan de Ganzenmarkt in Utrecht donderdagavond. Vanwege een kleine keukenbrand in restaurant Ubica, moest het pand worden ontruimd. Zeker...
Seb Smit is de nieuwe executive chef van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een carrière op topniveau keert de 39-jarige...
Na een korte tussenstap naar Restaurant Smit Bokkum in Volendam is Saskia Smeenk weer terug in het hoogste segment van gastronomie bij Dennis Huwaë's...
In zijn nieuwe restaurant PrivéPrivée in Antwerpen kookt Sergio Herman weer zelf voor gasten. De 53-jarige chef staat op regelmatige basis zelf...
Michelin kondigde in 2021 aan om elke maand nieuwe restaurants toe te voegen aan de selectie in Nederland, maar de gids blijkt in drukke tijden ook...
Restaurant Hof van Cleve in België heeft - met de nieuwe chef Floris van der Veken aan het roer - twee Michelinsterren gekregen. Peter Goossens nam...
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van Chef de Cuisine in de keuken...
De Beren is de bestbezochte restaurantketen in Nederland: veertien procent van de volwassen bevolking bracht een bezoek aan een de vestigingen. Dat...
Per 1 juni stopt Niels van Overmeire als maître sommelier van De Bokkedoorns** in Overveen en verlaat de horeca om een opleiding voor makelaar te...
Otto Volante aan de Overtoom in Amsterdam is zaterdag 24 februari voor het laatst open. Het restaurant, dat vier dagen voor de eerste corona-lockdown...
Negen jaar geleden startte Ronald Kunis met zijn vrouw Restaurant Bij Qunis in het gemaal van Lijnden. Nu is het moment gekomen dat ze gaan stoppen...
Maruki, een innovatief concept dat de Japanse keuken combineert met halal-principes, opent binnenkort haar deuren als allereerste volledig halal...
Chefkok Kees Visser uit Zierikzee heeft zichzelf het Guinness Book of Records in gekookt. De Zeeuw kookte meer dan 120 uur achter elkaar en...
Op de locatie van Restaurant Kom Eten in Hoogmade is vanaf eind februari Wijnrestaurant Contraste gevestigd. Bij Contraste werken ze verspillingsvrij...