nieuws

Celebrity chef’ Gordon Ramsay voert oorlog met rokers

Restaurant

Gordon Ramsay heeft de oorlog verklaard aan rokers. Sinds kort zijn rokers op televisie het mikpunt van diverse woede-aanvallen in zijn reality tv show Hell’s Kitchen. Daarnaast zal ‘celebrity chef’ Ramsay vanaf 1 september een compleet rookverbod invoeren in diverse Londense restaurants.

De restaurants in de Royal Hospital Road, Chelsea, Petrus en Bangquette zijn vanaf september volledig rookvrij. In drie andere zaken in de Britse hoofdstad komt een gedeeltelijk rookverbod.

De beroemde kok zegt tot deze maatregel te zijn gekomen na ontvangst van brieven. Daarin meldden restaurantgasten dat ze hun plezier in het restaurant in rook zien opgaan door rokers. Ramsay zelf heeft ook altijd een hekel gehad aan rooklucht in restaurants.

Reageer op dit artikel