nieuws

Chefkok Vredenburg weg bij Auberge de Kieviet

Restaurant

Op woensdag 12 april neemt chef-kok Guus Vredenburg afscheid van Auberge de Kieviet. Na een lange, intensieve periode van culinaire ontwikkeling en groei heeft Vredenburg, na overname van Auberge de Kieviet door de Fletcher Group, besloten te vertrekken.

Chefkok Vredenburg weg bij Auberge de Kieviet

Een duidelijk verschil in visie, kwaliteit en normen en waarden jegens personeel en gasten is de achterliggende reden voor het vertrek, aldus de kok.

Vredenburg blijft actief als ambassadeur van Action Pearl Growers en FresQ. Daarnaast zal hij zijn passie voorzetten in Vredenburg Creatief Culinair, zijn eigen bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met culinair advies, kookclinics, private dinings en de organisatie van evenementen.

Reageer op dit artikel