nieuws

De Lindenhof pakt wijn-spijsprijs

Restaurant

Restaurant De Lindenhof in Giethoorn is winnaar geworden van de wedstrijd Grand Concours Laurent-Perrier. Verantwoordelijk voor de zege in de achtste editie van de wijn-spijswedstrijd zijn kok Martijn Stoker en gastvrouw Carla Veenstra.

De Lindenhof pakt wijn-spijsprijs

Dat meldt De Telegraaf. Het winnende duo maakte indruk met een canelloni van gebraisseerde ossenstaart met een jus van ossenstaart en schuim van eekhoorntjesbrood. Daarbij werd een Château Musar 1988 uit de Bekaa-vallei in Libanon geserveerd. Naast de wijn-spijsprijs ging Stoker ook nog aan de haal met de prijs Jong Talent.

De deelnemende finalisten aan de achtste Grand Concours Laurent-Perrier waren:

  • Le Cirque, Scheveningen

  • Cuisine Pascal Jalhaij

  • Hof van Sonoy, Blokzijl

  • Het Jachthuis, Hoog Soeren

  • Latour, Noordwijk aan Zee

  • De Lindenhof, Giethoorn

  • De Punter, Giethoorn

  • Vermeer, Amsterdam
  • Reageer op dit artikel