nieuws

Herman den Blijker als Ramsay op tv

Restaurant

Herman den Blijker wordt de Nederlandse Gordon Ramsay. In een nieuw tv-programma gaat Den Blijker slecht lopende restaurants bezoeken en uitgebreid screenen. Dit in navolging van het Britse tv-programma Kitchen Nightmares van de gevreesde tv-kok Ramsay.

‘Herrie in de keuken’. Zo gaat de Nederlandse versie heten die Yorin in het voorjaar uitzendt. Volgens Yorin is Den Blijker vanwege zijn imposante figuur en uitgesproken karakter de ideale Nederlandse kok voor deze rol. De Britse serie van Ramsay zond Yorin in september enkele malen uit. Dit bleek een succes, met gemiddeld een half miljoen kijkers per uitzending.

Den Blijker is geen onbekende op de beeldbuis. Eerder dit jaar was hij bij Yorin te zien in de docudrama De Engel en Het Paard. Hierin werd de verbouwing en opening van het restaurant Groot Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel op de voet gevolgd.

Reageer op dit artikel