nieuws

Olvarit vliegt door Restaurant Fifteen

Restaurant

Restaurant Fifteen in Amsterdam kreeg gisteren een grote groep baby’s over de vloer. Zestig kleintje aten hun hapje aan een lange tafel in het restaurant. Het babybezoek werd gehouden vanwege de zestigste verjaardag van voedingsmerk Olvarit.

‘De klodders Olvarit vlogen door de zaak’, grapt bedrijfsleider Ben van Beurten van Fifteen in De Telegraaf. ‘Sommige baby’s waren wel heel erg creatief en zaten helemaal onder. De lepeltjes vlogen door de lucht.’

Binnen vijf minuten na het startsein ‘aanvallen!’ was het voorbij met de stunt. Daarna kon de schoonmaakploeg aan het werk om het restaurant weer klaar te maken om oudere gasten te ontvangen. Op de voorpagina van De Telegraaf is te zien hoe de hongerige kleintjes smullen van hun eigen hapje.

Reageer op dit artikel