nieuws

Weer een restaurant van Gordon Ramsay dicht

Restaurant

Gordon Ramsay heeft weer een restaurant gesloten. Ging twee weken geleden de deur dicht van zijn restaurant Fleur in Londen, eind vorige week viel het doek voor Amaryllis in het Schotse Glasgow. De Engelse kok Ramsay beschikt momenteel nog over zes horecazaken in Londen.

Het zit Ramsay niet mee. Afgelopen jaar werd zijn moeder getroffen door een hartaanval en sprong een van zijn chef’s met drank en drugs in zijn lijf van een flatgebouw. En nu dus weer zakelijke tegenslagen. Financiële problemen zouden de oorzaak zijn van de sluiting van Amaryllis.

‘De sluiting in Glasgow past in de strategie om ons te handhaven in Londen’, meldt een zegsman namens de Gordon Ramsay Holding. Ramsay zelf is bedroefd over de gebeurtenissen. ‘En dat nog wel in mijn geboortestad Glasgow. Ik ben dan ook diep bedroefd dat Amaryllis na drie jaar dicht moet’, aldus de ‘Celebrity-chef’.

Het zit Ramsay niet mee. Afgelopen jaar werd zijn moeder getroffen door een hartaanval en sprong een van zijn chef’s met drank en drugs in zijn lijf van een flatgebouw. En nu dus weer zakelijke tegenslagen. Financiële problemen zouden de oorzaak zijn van de sluiting van Amaryllis.

‘De sluiting in Glasgow past in de strategie om ons te handhaven in Londen’, meldt een zegsman namens de Gordon Ramsay Holding. Ramsay zelf is bedroefd over de gebeurtenissen. ‘En dat nog wel in mijn geboortestad Glasgow. Ik ben dan ook diep bedroefd dat Amaryllis na drie jaar dicht moet’, aldus de ‘Celebrity-chef’.

Reageer op dit artikel