nieuws

Hulp voor Oud Sluis in terrasschottenstrijd

Restaurant

Sergio Herman krijgt hulp uit onverwachte hoek in zijn terrasstrijd van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis. De Commissaris van de Koningin van Zeeland, Karla Peijs, bemoeit zich hoogstpersoonlijk met het opgelopen conflict.

Hulp voor Oud Sluis in terrasschottenstrijd

‘Ik ga ervoor zorgen dat dit snel opgelost is. Jij bent de parel van Zeeland. Het zou een schande zijn als we jou niet voor Zeeland konden behouden’, aldus Peijs in De Telegraaf.

Herman heeft problemen met twee winkels naast zijn Oud Sluis (M***L1GM19,5) over geplaatste terrasschotten. Volgens de winkeleigenaren belemmeren de schotten het zicht op de winkels, waardoor ze omzet mislopen.

De topkok zegt dat hij na overleg met de gemeente deze schotten heeft geplaatst. Vorige week meldde Herman als gevolg van het conflict te overwegen de vertrekken uit het toeristische Zeeuwse stadje. ‘Echt, als het zo blijft doorgaan pak ik mijn spullen en donder ik op’, klonk het vorige week dreigend uit de mond van Herman.

Zie ook

Reageer op dit artikel