nieuws

Verbouwing De Leest vertraagd

Restaurant

De keukenuitbreiding van toprestaurant De Leest in Vaassen is vertraagd. De vergunning voor de bouw is nog niet afgegeven. Tweesterrenrestaurant De Leest moet hierdoor eind september noodgedwongen twee weken dicht.

Eigenaar Jacob-Jan Boerma van De Leest (M**L4GM18) noemt het jammer dat er vertraging is opgelopen door problemen met de vergunning. Boerma had aanvankelijk de zomervakantie willen gebruiken om zijn keuken uit te breiden. Dat gaat nu niet door.

Gevolg is dat De Leest zeer waarschijnlijk de laatste week van september en de eerste week van oktober dicht is. Dan wordt de keuken aan de achterzijde uitgebreid met circa vijftig vierkante meter.

‘Door de late uitgifte van de bouwvergunning loopt de verbouwing vertraging op. Het nadeel is dat we een maand na het eindigen van de zomervakantie alweer dicht moeten. Voordeel is dat ik in de zomer culinair kan bijtanken in Zwitserland, Zuid-Frankrijk en het Spaanse Catalonië’, aldus Boerma.

Zie ook:

Keukenuitbreiding De Leest (jan, 2007)

Keukenverbouwing De Leest vertraagd

Reageer op dit artikel