nieuws

Supperclub sluit in Rome en opent in Azië

Restaurant

Supperclub Rome, de eerste buitenlandse vestiging van IQ Creative, is dicht. De oorzaak van de sluiting was ‘een probleem met de lokale partner’, meldt IQ-directeur Cleo Vehmeyer in de Misset Horeca Top-100.

Supperclub sluit in Rome en opent in Azië

‘De Italianen zijn zo trots. Ze laten een zaak liever doodbloeden dan dat ze iets van je aannemen. We stonden machteloos’, aldus Veymeher. Supperclub Rome was voor 50 procent eigendom van IQ en voor 50 procent van Romeinse ondernemers.

Tegenover de sluiting van ‘Rome’ staat de opening van een Supperclub in Singapore. Deze zaak moet dit jaar haar deuren openen.

IQ Creative vinden we in de nieuwe Misset Horeca Top-100 terug op plaats 82. Het bedrijf achter onder andere Supperclub, Vyne en Envy behaalde vorig jaar een omzet van 9,1 miljoen euro. Dat is 8 procent meer dan het jaar daarvoor.

Reageer op dit artikel