nieuws

Cordial tevreden met opvolger Rassin

Restaurant

Joost Verhoeven, de nieuwe chefkok van Cordial in Oss, wordt goed ontvangen, laat Cordialeigenaar Jelle van Gangelen desgevraagd weten.

Cordial tevreden met opvolger Rassin

‘Het gaat super. Gasten zijn erg tevreden’, zegt Van Gangelen over Verhoeven, die begin dit jaar werd aangetrokken toen bekend werd dat chefkok Roger Rassin Cordial in ging ruilen voor La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel.

De 26-jarige Verhoeven werkte zes jaar geleden al als leerling bij Cordial, heeft daarna in vier jaar bij het Amstel Hotel alle parties doorlopen, om vervolgens als sous-chef bij Karel V in Utrecht aan de slag te gaan. Dat heeft hij twee jaar gedaan voor hij werd gevraagd voor Cordial.

Dat hij nu als 26-jarige oudere mensen aanstuurt als chef van een sterrestaurant gaat hem wat Van Gangelen betreft goed af.

Reageer op dit artikel