nieuws

Verscherpte rookcontrole na ‘kaping

Restaurant

Rotterdam Airport is door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) per brief op de vingers getikt vanwege roken in het restaurant. In het restaurant werd vorige week door enkele vliegtuigpassagiers gerookt na de vermeende kaping van hun toestel.

Verscherpte rookcontrole na ‘kaping

Directeur Roland Wondolleck van Rotterdam Airport heeft geen goed woord over voor de actie van de VWA. ‘De brief van de VWA past precies in een cultuur van niet nadenken maar plankgas geven. Niemand bij de VWA weet kennelijk wat zich hier vorige week heeft afgespeeld’, aldus Wondolleck in De Telegraaf.

Wondolleck stoort zich vooral omdat bij de VWA niet is gekeken naar de aanleiding voor het overtreden van het rookverbod. ‘Er was sprake van een kapingsmelding en van een zeer gespannen situatie. Ik vind dat er in dit soort gevallen best wel wat begrip mag zijn’.

Reageer op dit artikel