nieuws

Loosdrechts restaurant ZIN dicht

Restaurant

Het bekende Loosdrechtse restaurant ZIN heeft haar deuren gesloten. Aanleiding is een langlopend conflict met de eigenaar van het pand. Eigenaren en personeel van ZIN verhuizen naar Hilversum, waar ze een nieuwe zaak starten.

Loosdrechts restaurant ZIN dicht

Wanda Niekerk laat weten dat ZIN per direct gesloten is. ‘We kwamen er niet uit met de verhuurder. Dan houdt het naar drie jaar op’, zegt Niekerk, die sinds 1 oktober 2005 het restaurant samen met Walter Muis runde.

De eigenaren en ‘Team restaurant ZIN’ starten in december een nieuwe eetgelegenheid in Hilversum onder de naam Brasserie DOCKS. Niekerk: ‘Het complete team verhuist mee. Op 1 december gaan we open. We zijn nu aan het verbouwen’.

Brasserie DOCKS krijgt een warm, sjiek, gezellig en sfeervol interieur en moet volgens Niekerk ‘hip, trendy en sexy’ worden. De brasserie moet 80 couvert gaan draaien.

Reageer op dit artikel