Loosdrechts restaurant ZIN dicht

Loosdrechts restaurant ZIN dicht

Het bekende Loosdrechtse restaurant ZIN heeft haar deuren gesloten. Aanleiding is een langlopend conflict met de eigenaar van het pand. Eigenaren en personeel van ZIN verhuizen naar Hilversum, waar ze een nieuwe zaak starten.

Wanda Niekerk laat weten dat ZIN per direct gesloten is. ‘We kwamen er niet uit met de verhuurder. Dan houdt het naar drie jaar op’, zegt Niekerk, die sinds 1 oktober 2005 het restaurant samen met Walter Muis runde.

De eigenaren en ‘Team restaurant ZIN’ starten in december een nieuwe eetgelegenheid in Hilversum onder de naam Brasserie DOCKS. Niekerk: ‘Het complete team verhuist mee. Op 1 december gaan we open. We zijn nu aan het verbouwen’.

Brasserie DOCKS krijgt een warm, sjiek, gezellig en sfeervol interieur en moet volgens Niekerk ‘hip, trendy en sexy’ worden. De brasserie moet 80 couvert gaan draaien.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.