nieuws

De Efteling verbouwt restaurant de Likkebaerd

Restaurant

De Efteling verwacht weinig last te krijgen van de recessie en investeert 40 miljoen in drie bouwprojecten. Restaurant de Likkebaerd wordt verbouwd en geïntegreerd in een nieuw stationsgebouw voor de stoomtrein die door het pretpark rijdt.

De Efteling verbouwt restaurant de Likkebaerd

Nieuw zijn Raveleijn, een arena voor live-entertainment, en conferentiecentrum de Burcht. De investeringen komen bovenop de 46 miljoen euro die betaald worden voor vakantiepark Bosrijk. Dat meldt BN DeStem.

De nieuwe directievoorzitter Bart de Boer volgt daarmee een andere lijn dan zijn voorganger Ronald van der Zijl. Die zei bij zijn afscheid in het voorjaar dat er behalve Bosrijk voorlopig geen grote investeringen gedaan worden.

Het bekendste pretpark van Nederland wil snel alle 365 dagen per jaar open zijn.

Reageer op dit artikel