nieuws

Restaurant Ludic opent in Haarlem

Restaurant

Op de Grote Markt, in het centrum van Haarlem, is café-restaurant Ludic op 25 november geopend. De naam Ludic (LUnch, DIner, Café) geeft de veelzijdigheid van dit nieuwe etablissement weer. Je kunt hier van ’s morgens tot ’s avonds laat terecht voor een lunch en diner maar ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met whappaz (‘wereldse heerlijke tapas’).

Restaurant Ludic opent in Haarlem

In een ongedwongen sfeer weet Ludic de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. ‘Of je nu komt voor een snelle maaltijd of een uitgebreid diner, er wordt altijd gewerkt met dagverse producten’, aldus eigenaar Imca van Nieuwburg. Samen met haar echtgenoot Hans, exploiteren ze meerdere restaurants in de omgeving van Haarlem.

Breed publiek

‘Met Ludic richten wij ons op een breed publiek; Haarlemmers, dagjesmensen, zakelijke gasten, theaterbezoekers, iedereen zal zich hier thuis voelen. Onze gastvrijheid en keuken moeten op alle fronten uitblinken, we gaan voor topkwaliteit!’

Keuken op hoog niveau

In de keuken wordt op hoog niveau gekookt. Alle gerechten en patisserie zijn huisgemaakt.

De keukenbrigade staat onder leiding van Marc Wunderink, voorheen Chef-kok van restaurant De Hoop Op d’Swarte Walvis in Zaandam. Wunderink heeft een passie voor puur en eerlijk koken en dat proef je terug in de mediterrane gerechten op de kaart.

Reageer op dit artikel