Ciel Bleu benoemt Chef de Cuisine

Ciel Bleu benoemt Chef de Cuisine

Arjan Speelman is de nieuwe Chef de Cuisine van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in het Okura hotel in Amsterdam. Speelman rapporteert aan Executive Chef en Manager Onno Kokmeijer.

Speelman was tot eind vorig jaar souschef van Ciel Bleu en is per 1 januari doorgeschoven in de culinaire organisatie. In zijn nieuwe functie is hij hoofd van de keuken van Kokmeijer.

Arjan Speelman werkt sinds januari 2003 als souschef bij Ciel Bleu. Daarvoor werkte hij bij De Hoefslag in Bosch en Duin en Merlet in Schoorl. In Schoorl leerde hij Kokmeyer kennen.

Speelman heeft de KMBO koksopleiding afgerond en volgde SVH Leerlingstel, primaire- en voortgezette opleiding.

De functie van Speelman wordt opgevuld door Marc van der Tang. Van der Tang was sinds juli 2006 junior souschef en daarvoor ruim twee jaar Chef de Parti. Hij behaalde onder meer een diploma voor gespecialiseerde chef Franse keuken aan de Sterklas in Den Bosch.

Zie ook