nieuws

MOMO presenteert Japanse eetbox

Restaurant

MOMO Restaurant Bar & Lounge in Amsterdam zet in op een Japanse culinaire traktatie. Het gaat om de Bento Box, een traditionele box vol met delicatessen.

MOMO presenteert Japanse eetbox

De met mystiek omhulde Bento Box heeft in thuisland Japan een bijzondere, emotionele waarde, laat de Amsterdamse hotspot MOMO weten. De Bento Box wordt vaak gegeven aan een geliefde als een blijk van affectie.

MOMO serveert de Bento Box sinds kort in haar restaurant aan de Hobbemastraat als ‘exquise lunch’. Er kan worden gekozen uit een Chicken, Salmon, Vegetarian of Sushi Bento Box. Alle boxen zijn voorzien van een miso soep. De ingrediënten worden ter plaatse gemaakt.

Met de introductie van de Bento Box zegt MOMO haar gasten in de gelegenheid te stellen om tussen 12.00 en 14.30 uur op een originele manier zakelijk te lunchen, fijn te genieten na een ochtendje winkelen of gewoon eens iets bijzonders te doen met vrienden of relaties.

Jan-Willem Roenhorst, Resident Manager van Le Méridien Parkhotel Frankfurt, laat weten dat het Duitse hotel sinds vorig jaar met de Bento Box werkt in de hotelbar, Casablanca.

Reageer op dit artikel