nieuws

Krenten uit de pap Restaurant Week al weg

Restaurant

De krenten uit de pap van de Restaurant Week, de sterrestaurants, zijn al voor de officiële opening van de boekingssite weg. Boeken voor goedkope diners bij sterrestaurants is al niet meer mogelijk, meldt Elsevier.nl.

Krenten uit de pap Restaurant Week al weg

Woensdagochtend om 10.00 kan kunnen smulpapen via www.restaurantweek.nl reserveren voor een diner van 25 euro in een van 650 betere restaurants van Nederland. Daarbij zitten 36 restaurants met een Michelinster.

Elsevier.nl meldt dat het nog voor de officiële opening van het boeken op Restaurantweek.nl al niet meer mogelijk is om te reserveren voor sterrestaurants. Dit omdat abonnees van de nieuwsbrief van de culinaire site Delicious en klanten van creditcardmaatschappij American Express voorrang hebben. Zij kunnen al enkele dagen reserveren.

Een forumlid van Deliciousmagazine.nl, die blijkbaar geen voorkeursbehandeling heeft gekregen, is kwaad over de manier waarop de actie in de markt wordt gezet. ‘Je kunt in dit geval gerust spreken van de Restaurantweekleugen’, schrijft het forumlid.

In De Telegraaf laat organisator Jeroen van den Brink van de Nationale Restaurant Week weten dat de website www.restaurantweek.nl moeite heeft om het bezoek te verwerken. Volgens Van den Brink hebben er al 80.000 mensen gereageerd ‘en die reageren alsof het gratis’.

Reageer op dit artikel