nieuws

Topchef leidt bedrijf via videoconferencing

Restaurant

De Amerikaanse topchef Thomas Keller stuurt zijn personeel in andere vestigingen aan via video conferencing. Keller instrueert zijn medewerkers op afstand via grote beeldschermen in de keukens van zijn restaurants.

Topchef leidt bedrijf via videoconferencing

Keller werkt al twee jaar met videoconferencing, zo valt te zien in een video op YouTube.com. Op deze manier kan hij vanuit zijn keuken in Napa Valley, California, medewerkers aansturen in de keuken van zijn Per Se restaurant in New York, aan de andere zijde van de VS.

In tijden van recessie is videoconferencing bezig aan een opmars qua populariteit. Grote bedrijven in vooral de VS kiezen eerder voor videoconferencing om zo te besparen op reiskosten.

Reageer op dit artikel