nieuws

Zoon tweesterrenchef Van Loo start restaurant

Restaurant

Charles Otten en Kim Boves openen 19 mei restaurant Davanti in Valkenburg. Charles Otten is de zoon van Anja van Loo die samen met Erik van Loo tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam runt.

Zoon tweesterrenchef Van Loo start restaurant

Restaurant Davanti telt 48 zitplaatsen en 35 terrasplaatsen en is gevestigd vlak naast de kasteelruine in hartje Valkenburg.

Charles (25) en Kim (26) komen beide uit een horecafamilie. Otten kan zich dan ook geen andere toekomst voorstellen dan de horeca. Hij volgde de opleiding tot zelfstandig horecaondernemer/manager niveau 4 en is inmiddels leermeester, nog voordat hij de eigen zaak opende.

Parkheuvel

Charles werkte eerder bij restaurant Prinses Juliana (onder Otto Nijenhuis), Toine Hermsen, Chateau Neercanne, Parkheuvel, Latinos (van zijn vader Charel Otten), De Burgemeester en Tout à Faît. Zijn kookstijl omschrijft hij zelf als ‘werken met biologische producten, liefst uit de streek, seizoengerelateerd, pure smaken zonder veel poespas, een mediterrane basis met invloeden uit de hele wereld.

Reageer op dit artikel