nieuws

Sergio Herman start laboratorium

Restaurant

Sergio Herman van Oud Sluis in Sluis start een laboratorium waar de topkok samen met designers en talenten uit andere disciplines nieuwe ideeën gaat ontwikkelen. Dat laat de nummer één van Lekker in hetzelfde blad weten.

Sergio Herman start laboratorium

‘Binnenkort open ik samen met ontwerper Piet Boon een laboratorium, een soort tweede keuken waar ik samen met designers en talenten uit andere disciplines nieuwe ideeën ga ontwikkelen’, aldus Sergio Herman van Oud Sluis in Lekker.

Herman vervolgt: ‘Bijvoorbeeld voor een nieuw bord bij een specifiek gerecht. Of een heel mooie schaal. Want vernieuwing, die zal meer en meer gaan over de manier van presenteren’.

De topkok, die momenteel in het buitenland verblijft, laat weten dat de tijd van experimenteren met eten zijn beste tijd heeft gehad. De techniek zal volgens Herman blijven evolueren, maar is niet meer het belangrijkste in de keuken.

Reageer op dit artikel