nieuws

Boete voor vieze keuken Gordon Ramsay

Restaurant

Gordon Ramsay, de bekende Schotse tv-kok en eigenaar van vele prestigieuze restaurants, is beboet door de Amerikaanse Keuringsdienst van Waren. Inspecteurs constateerden vieze snijplanken en besmet voedsel in de keuken van zijn tweesterrenrestaurant ‘At the Londen’ in New York.

Boete voor vieze keuken Gordon Ramsay

Dat schrijft de Britse krant The Sun. In totaal constateerden de inspecteurs 24 overtredingen en dat is vier meer dan vorig jaar. Hoe hoog de boete is die Ramsay moet betalen, is nog onbekend.

Het bericht over de ontoereikende hygiëne in Gordon Ramsay At the London, zoals zijn restaurant in Hollywood heet, is slecht nieuws voor de chefkok die met Michelin-sterren bekroonde restaurants leidt in onder andere Engeland, Japan, de Verenigde Staten en Dubai.

Een woordvoerder van Ramsay reageert met de simpele mededeling ‘het zal niet weer gebeuren’.

Reageer op dit artikel