nieuws

Londens restaurant serveert sushi op naakte vrouwen

Restaurant

Londenaren die zin hebben in een buitengewoon avondje uit kunnen voortaan bij Nyotaimori terecht. Dit restaurant serveert Sushi op de naakte lichamen van vrouwen.

Londens restaurant serveert sushi op naakte vrouwen

Voor zo’n 250 pond kunnen gasten in het Japanse restaurant Nyotaimori dat ‘presentatie van het vrouwelijk lichaam’ betekent, genieten van een glaasje champagne bij binnenkomst, ongelimiteerd alcoholgebruik en tien gangen sushi, allemaal gepresenteerd op naakte dames.

‘Natuurlijk zijn er chique Japanse restaurants in Londen, maar er is er geen die het echt goed en authentiek doet’, zegt medeoprichter van het restaurant, Nigel Carlos. ‘We zagen mogelijkheden voor de avontuurlijke Londenaren.’

Reageer op dit artikel