nieuws

Braakhekke moet entree Le Garage aanpassen

Restaurant

Er zijn problemen rondom restaurant Le Garage van Joop Braakhekke. De gemeente Amsterdam wil dat Braakhekke zijn entree omgooit. Braakhekke laat weten dat Le Garage al twintig jaar dezelfde ingang heeft.

Braakhekke moet entree Le Garage aanpassen

In De Telegraaf laat Braakhekke weten zich slachtoffer te voelen van de regelzucht van de gemeente. Het probleem spitst zich toe tot de tochtdeur in de vestibule. Die gaat naar binnen open en dat is niet toegestaan.

Braakhekke laat weten dat het al twintig jaar goed gaat. ‘Maar nu moet ik plotseling mijn volledige entree veranderen. Wat is dat voor waarzin? Dat kost me vijftien- tot twintigduizend euro. Wie heeft deze regels bedacht?’, aldus Braakhekke in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels