nieuws

Eetmarkt bij De Echoput

Restaurant

Hotel en restaurant De Echoput in Hoog Soeren van Peter Klosse organiseert zaterdag 8 november een Marché Gourmand, een eetfeest met lokale producenten, lekkernijen en kookdemonstraties.

Eetmarkt bij De Echoput

Meesterkok Theus de Kok geeft korte kookdemonstraties van een wildgerecht in de nieuwe kook- en wijnschool van De Echoput. Er zijn stands met wijnen en de Nationale Held van de Smaak uit Friesland, Aart van der Linde, van de Fryske Bierbrouwerij Us Heit is er met zijn bier. Gerechten kosten maximaal 8,50 euro.

Zalmhuis

Betty Koster presenteert op de markt bij De Echoput het assortiment kazen, Jonah Freud neemt de mooiste kookboeken mee, Zalmhuis Steur laat je genieten van mooie en eerlijke zalm, en wijn en bier ontbreken ook niet.

De Echoput organiseert de eetmarkt samen met het blad Bouillon. Naast de eetmarkt wordt ook de winnaar van de Bouillon-verhalenwedstrijd uitgeroepen, en het Gouden Bouillonblokje wordt uitgereikt.

Reageer op dit artikel