nieuws

Relais Restaurants verwelkomt nieuwe leden

Restaurant

Het culinaire samenwerkingsverband Relais Restaurants telt vier nieuwe leden. Ze werden verwelkomd tijdens een feestelijke presentatie in een bomvol restaurant Het Seminar in het Twentse Zenderen.

Relais Restaurants verwelkomt nieuwe leden

De nieuwe leden van Relais Restaurants zijn restaurant Silvester’s in Sittard van Monique en Silvester Heijligers, Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel van Dennis Bitter, Divinatio in Utrecht van Wim en Sylvia Wiersma en De Roskam in Gorssel van Cees Oxener.

Alle gasten ontvingen het nieuwe magazine Relais, dat dit jaar iets dunner uitviel. En Meesterkok Jelle Wagenaar presenteerde een vorstelijk diner.

‘Dit is precies waar wij als Relais Restaurants voor staan’, verklaarde voorzitter Freddy Bult, uitbater van De Herberg van Smallingerland in het Friese Rottevalle. ‘Niet thuis blijven miezeren over de recessie, maar samenkomen, elkaar inspireren met ideeën en genieten van pure, eerlijke gerechten en mooie wijnen.’

Ook de voorzitter van het Gastvrijheidsgilde en Relais-lid Ton Ververs riep op tot positivisme: ‘Blijf gastvrij voor elkaar, zonder te klagen. Dat is onvoorwaardelijke gastvrijheid.

Relais Restaurants begon 26 jaar geleden als vriendenclub onder de naam Relais du Centre. Inmiddels telt de organisatie 38 leden.

Reageer op dit artikel