nieuws

Culibus van JRE gedoopt

Restaurant

De langverwachte Culibus is een feit. Zondagmiddag verzorgde minister Plasterk de officiële doop van de kookbus. Doelstelling van de Culibus is om kinderen met een sociale, culturele of economische achterstand te voorzien van maaltijden en te interesseren voor de gastronomie.

Culibus van JRE gedoopt

De doop vond plaats in de Fokker-Terminal in Den Haag. Tal van hoogwaardigheidsbekleders waren aanwezig. Minister Plasterk werd kort voor de officiële doop van de bus tevoorschijn getoverd door Hans Klok.

De Culibus rijdt minimaal twaalf keer per jaar uit. Daarnaast is de bus te huur. De huuropbrengst vloeit weer terug in de Stichting Culibus. De aanschafkosten voor de Culibus bedragen ruim 700.000 euro.

Tip

In Misset Horeca Live van 3 november ziet u een uitgebreid verslag van deze happening.

Reageer op dit artikel