Parkheuvel investeert in wijnkennis

Parkheuvel investeert in wijnkennis

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam heeft sommelier Jaco van Hensbergen en wijnkenner Erik Smit aangesteld. Het tweesterrenrestaurant wil zo een kwaliteitsslag maken in de bediening.

Smit komt over van Elzenduin in Ter Heijde en start begin maart. Van Hensbergen woonde voor korte tijd in Frankrijk en meldde zich recent aan in Rotterdam. Tegenover de komst van Van Hensbergen en Smit staat het vertrek van Joost Verhoeven.

‘Ik denk dat het een goede zaak is om deze twee mensen aan te trekken. Je moet doorgaan met investeren in sterke mensen, juist in deze tijd. We willen weer een kwaliteitsslag maken’, aldus Anja van Loo van restaurant Parkheuvel.

Eigenaar en chef-kok Erik van Loo werkte in zijn tijd bij De Zwethheul in Schipluiden samen met Erik Smit. Erik en Anja van Loo namen Parkheuvel in juni 2006 over van Cees en Rosalie Helder.