nieuws

Leven lang gratis lunchen in ruil voor tatoeage

Restaurant

Je hele leven lang gratis lunchen. Dit biedt het Mexicaanse restaurant Casa Sanchez in San Francisco aan. In ruil ervoor moet de gast echter wel en logo van het restaurant ergens op zijn of haar lichaam laten tatoeëren.

Leven lang gratis lunchen in ruil voor tatoeage

De actie is niet nieuw. In 1999 lanceerde Casa Sanchez exact dezelfde actie. Hoewel experts toen dachten dat het horecabedrijf eraan failliet zou gaan, bleef de schade beperkt.

Junkfood zat

Na een storm van media-aandacht stelde het restaurant een limiet in van 50 personen. Nog een forse kostenpost: 50 mensen die hun hele leven lang dagelijks gratis mogen lunchen.

In de praktijk blijkt het echter ander te werken: mensen krijgen genoeg van elke dag Mexicaans eten, zijn verhuisd, of maken er gewoon geen of maar heel weinig gebruik van.

Sombrero

Sinds de herstart van de actie hebben drie mensen het logo – Jimmy the Cornman – laten vastleggen op hun lijf. Het is een poppetje met een grote sombrero op een maiskolf.

Volgens Martha Sanches heeft het restaurant de actie nieuw leven ingeblazen om gasten te helpen de economische crisis door te komen.

Zie video

Reageer op dit artikel