nieuws

Utrecht krijgt restaurant met 650 zitplaatsen

Restaurant

De bouw van The Food Sport Utrecht A2 heeft het hoogste punt bereikt. De begane grond van het complex krijgt een food court met daarin diverse fastfoodconcepten zoals New York Pizza, Wok to Go, Subway en FHC.

Utrecht krijgt restaurant met 650 zitplaatsen

Restaurant Vandaag opent op de eerste etage van Food Spot in Utrecht nabij de A2. Op de begane grond van The Food Spot zit al het BBQ restaurant Steakz, een New York Pizza, een Subway en een Wok to Go.

All inclusive concept

Gasten van Vandaag betalen vooraf een vaste prijs waarna ze gebruik kunnen maken van alle buffetten. Voor alcoholische dranken moet een pasje worden aangeschaft. Initiatiefnemers van Vandaag zijn Jim en Michelle Xu. Ze runnen ook het – niet vergelijkbare – restaurant Chopstick in Eemnes.

Buffetvorm

Vandaag (1500 vierkante meter) lijkt op Restaurant Etenstijd in Tilburg. Ook daar betalen gasten vooraf een vaste prijs voor het eten en niet-alcoholische drankjes en wordt in buffetvorm gewerkt. In Tilburg wordt tevens met dezelfde schaalgrootte gekookt als dat Vandaag gaat doen.

Pau Verheul: ‘Vandaag wijkt in die zin af van Etenstijd dat we nog meer aan live-cooking doen met zeven kookeilanden in het restaurant. Veel beleving met internationale allure. Voor mij een enorme uitdaging om het op te zetten.’ Verheul wordt samen met bedrijfsleider Jaap Vlieger het gezicht van het bedrijf.

The Food Spot Utrecht A2 opent op 29 mei officieel haar deuren. Voor restaurant Vandaag is de officiële opening op 12 juni.Bekijk hier de eerste impressies van het restaurant.

Reageer op dit artikel