nieuws

Foodconferentie over nieuwe verdienmodellen

Restaurant

Food Valley Conferentie 2010 behandelt nieuwe verdienmodellen voor nu en in de toekomst. Het congres vindt op 7 oktober plaats in CineMec in Ede.

Foodconferentie over nieuwe verdienmodellen

Zo’n vijfhonderd vertegenwoordigers uit de agrifoodsector en het foodgerelateerde bedrijfsleven, vertegenwoordigers van research- en kennisinstellingen, overheidsbestuurders en intermediaire organisaties gaan 7 oktober aan de slag met nieuwe verdienmodellen.

Tijdens economisch zwaar weer, zoals de afgelopen twee jaar, hanteren veel ondernemers het verdienmodel ‘Operational Excellence’. Daarbij ligt een sterke focus op verdere optimalisatie van de operationele processen.

Food Valley Conferentie 2010 behandelt diverse praktijkcases van business modellen. Inspirerende sprekers belichten in het bijzonder de premium business, E-business, collectieve en open innovatie modellen.

Tijdens de conferentie wordt ook de Food Valley Award uitgereikt aan een bedrijf dat zich op een innovatieve manier heeft onderscheiden.

Reageer op dit artikel