nieuws

Kruidvat: nu ook actie met dinerbonnen

Restaurant

Drogisterijketen Kruidvat start dinsdag 18 mei een actie met dinerbonnen. De prijsvechter geeft hiermee een vervolg aan de veelbesproken actie met Fletcher hotels. Voor de restaurantactie werkt Kruidvat samen met Dining City. Aan de actie doen ook restaurants met een michelinster mee.

Kruidvat: nu ook actie met dinerbonnen

De Kruidvat dinerbon is geldig voor één persoon. Voor het bedrag van 19,95 euro krijgt deze een gratis welkomstdrankje, voorgerecht, hoofdgerecht en ‘koffie de luxe’. Kruidvat heeft zelf toenadering gezocht met Dinig City voor het opzetten van een restaurantactie.

De bon is alleen geldig in juni van zondag tot en met donderdag. Met de bon moeten klanten via de site www.kruidvat.nl/dinerweken hun restaurant naar keuze reserveren vóór 13 juni. Klik hier voor een lijst van deelnemende restaurants.

Michelin

Er doen ook restaurants mee die in het bezit zijn van een Michelinster. Hiervoor geldt een toeslag van 10 euro per persoon. Een van de sterzaken waarvan de naam nu bekend is, is restaurant Paul van Waarden uit Rijswijk. Andere deelnemers zijn Restaurant Fris uit Haarlem van Lex Gasseling, het nieuwe restaurant van Patrick van der Kroft in Hoorn en visrestaurant Nevy in Amsterdam van Bert van der Leden en Gorgeous in Amsterdam van Matthieu Kellenaers.

Eva Gloerich van Dining City laat weten dat er honderden restaurants meedoen in Nederland die samen 250.000 couverts beschikbaar stellen. ‘Het is aan de restaurants om te bepalen of het een keuzemenu wordt of niet. Er zijn ook restaurants die mensen de keuze geven tussen een hoofd- en een nagerecht, in plaats van een voor- en een hoofdgerecht.’

Reageer op dit artikel