nieuws

Niven Kunz start delicatessenwinkel

Restaurant

Topkok Niven Kunz van het gelijknamige sterrestaurant in Rijswijk start een delicatessenwinkel in Voorburg. Kunz opent in augustus Niven Delicious op de plaats waar nu Saskatoon Taste of the World is gevestigd.

Niven Kunz start delicatessenwinkel

Op 1 augustus krijgt Kunz de sleutel van het pand. Binnen enkele dagen wordt Saskatoon Taste of the World omgebouwd en op 9 augustus moet Niven Delicious de deuren openen voor het publiek.

‘We gaan een delicatessenshop starten met mooie en bijzondere producten Zo gaan we samenwerken met boerderij Lindenhoff in Baambrugge. We willen mooie groente, Hollandse kazen en dressings voeren in ons assortiment’, aldus Kunz.

Niven Kunz zal niet zelf in de winkel gaan staan. Daarvoor heeft hij zijn trouwe souschef Joost Bijster aangesteld. Kunz zelf houdt zich bezig met de ideeën rond de winkel en Bijster verzorgt het opzetten en runnen van de winkel.

De delicatessenwinkel is de jongste uitbreiding van het merk Niven. Vorig jaar opende de jonge chef zijn eigen restaurant, Niven. Later gevolgd door de komst van hotelsuites. ‘De economische situatie biedt ook kansen. In deze tijd heb je kansen vanwege goedkope huurgelden. We kunnen dit pand huren tegen een aantrekkelijk tarief.’

Reageer op dit artikel