nieuws

Den Bosch wil grootste biologische picknick

Restaurant

In het kader van ’s-Hertogenbosch ‘Hoofdstad van de Smaak 2010’ wil de organisatie op zondag 26 september zoveel mogelijk mensen laten genieten van de grootste biologisch picknick.

Den Bosch wil grootste biologische picknick

Op de zondag tijdens de ‘Week van de Smaak’ kunnen bezoekers van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch ’s middags van 13 tot 15 genieten van een biologisch picknick. De bedoeling is om een lint van mensen te vormen die aan het picknicken zijn in de smaakhoofdstad. Deelnemers betalen 5 euro per persoon. Ze krijgen daarvoor biologische producten van boeren uit de regio rond ’s-Hertogenbosch, aangevuld met biologische lekkernijen.

De picknick is een initiatief van Adrie Franken van de Natuurwinkel in ’s-Hertogenbosch en Hester Verduin van Haiborhai, een biologische webwinkel voor deze regio. Voor Franken is het derde keer dat hij de picknick organiseert in het kader van de ‘Week van de Smaak’. Dit keer is deze echter grootschalig van opzet.

Meer over de activiteiten van Bossche horeca-ondernemers en wat de eretitel ‘Hoofdstad van de Smaak’ voor hen betekent in Misset Horeca nummer 30 die op vrijdag 30 juli verschijnt.

Reageer op dit artikel