nieuws

Herman den Blijker naar Nieuw-Zeeland

Restaurant

Het nieuwe tv-programma van Herman den Blijker speelt zich af in Nieuw-Zeeland. Kookduo’s gaan aan de andere kant van de wereld met elkaar de strijd aan met het uiteindelijke doel; het winnen van een droombaan in Nieuw Zeeland.

Herman den Blijker naar Nieuw-Zeeland

De nieuwe serie start 31 augustus en is te zien bij RTL 4. Het programma, ‘Hermans Kookeiland’ genaamd, is wekelijks te zien van 21.30 tot 22.30 uur.

Tijdens de droomreis laat Herman den Blijker de kooktalenten kennismaken met nieuwe smaaksensaties en daagt hij hen uit tot culinaire topprestaties, zo laat RTL weten. Het idee is dat het kookeiland zich telkens verplaatst naar een nieuwe bestemming in Nieuw Zeeland. Hierdoor krijgen de kookduo’s te maken met wisselende omstandigheden.

Reageer op dit artikel