nieuws

Restaurant Fris wint Smulpaap

Restaurant

Restaurant Fris wint de ‘Smulpaap’, de prijs voor het beste restaurant op de Haarlem Culinair. ‘Apetrots’ zijn de eigenaren.

Restaurant Fris wint Smulpaap

Het restaurant deed voor de derde keer mee. Eigenaar Lex Gasseling: ‘Dit bewijst dat we werken met liefde en aandacht voor de gast en het product.’ Haarlem Culinair werd afgelopen week geopend door Cas Spijkers, door het loshakken van door lussen aan elkaar bevestigde koks van alle deelnemers.

Fris schonk dit keer uitsluitend Alsacewijnen die goed combineerden met de gerechten. Hun toppers waren Filet americain van tonijn met gamba’s en citrusdressing, en gebraden runderlende met basilicumjus.

De Jeunes Restauranteurs d’Europe waren vertegenwoordigd door Restaurant Fris en Hoop op d’Swarte Walvis. Haarlem Culinair duurde van 5 tot en met 8 augustus. Gedurende die week proberen verschillende restaurants om Haarlem culinair op de kaart te zetten.

Reageer op dit artikel