nieuws

Ramsay kookt in de London Eye

Restaurant

De Londense restaurantweken transformeren de bekende London Eye tijdelijk in een culinair hoogtepunt. Elf topchefs, waaronder Gordon Ramsay en Boulud zetten dan hun lekkerste gerechten op de tafel van één van de capsules van het gevaarte.

Ramsay kookt in de London Eye

Ramsay, Bouloud en negen andere topchefs koken tijdens het festival hun lekkerste gerechten. Het eten wordt geserveerd in de Londen Eye: het grote reuzenrad dat ook wel de ‘millenium ring’ genoemd wordt.

Per avond krijgen tien gasten een viergangendiner door één van de topkoks. Één gang per elk gedraaid rondje. De gerechten worden bereid in een tijdelijke keuken, die is opgetrokken naast het beroemde reuzenrad.

De prijs voor een diner liegt er niet om: een tafel voor tien kost 10.000 euro. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Reageer op dit artikel