nieuws

Laatste training voor Bocuse d’Or

Restaurant

Deze week is de laatste training van Marco Poldervaart en zijn commis Jan Smink voordat ze zondag afreizen naar Lyon voor de finale van de Bocuse d’Or.

Laatste training voor Bocuse d’Or

Poldervaart: ‘Bij deze wedstrijd is de top van de wereld aanwezig. Het komt aan op de kleinste details. Net als bij schaatsen gaat het om honderdsten van seconden. We trainen al wekelijks sinds juni 2010 en we willen niets aan het toeval overlaten.

Voor Marco Poldervaart en zijn team geldt de training van 20 januari als generale repetitie. Kritische toeschouwers zijn de meesterkoks André van Doorn, Albert Kooy en Marc van Gulick.

Ook Geert-Jan Vaartjes, chef de cuisine van Bilderberg hotel Landgoed Lauswolt die ter ondersteuning van het team meereist naar Lyon, is aanwezig.

Poldervaart kookt in Lyon op de eerste wedstrijddag, 25 januari. De prijsuitreiking is op 26 januari om 18.00 uur. Volg het nieuws over de Bocuse d’Or op Missethoreca.nl.

Poldervaart slaagde onlangs ook voor zijn SVH meesterproef. Na zijn inauguratie in maart mag hij zichzelf ook Meesterkok noemen.

Reageer op dit artikel