nieuws

Restaurant in pastorie Tilburg

Restaurant

De Tilburgse pastoor Harm Schilder begint een restaurant in zijn pastorie. De tijdelijke keuken staat onder leiding van Henri Brouwers, de chef-kok van restaurant Ons Behaeghen in Strijbeek. De opbrengst van de diners komt ten goede aan de restauratie van de kerk.

Restaurant in pastorie Tilburg

Pastoor Harm Schilder kwam eerder in het nieuws omdat hij de klokken van zijn Margarita Mariakerk niet elke ochtend om 7.15 uur mag luiden. Het tijdelijke restaurant krijgt dan ook de naam Tintinnare mee, dat klokkenluiden betekent.

Vinoloog Dyon Beerens

Elk weekend in februari serveert Tintinnare een viergangen diner dat telkens bereidt wordt door een ander kookteam. De leiding ligt wel telkens bij Henri Brouwers van Ons Behaeghen.

Vinoloog Dyon Beerens verzorgt de bijbehorende wijnen. De dinerprijs ligt op 75 euro per persoon. Iedereen mag reserveren; geloofsovertuiging is daarbij niet van belang.

Reageer op dit artikel