nieuws

Pierre Wind in actie tegen alcoholmisbruik

Restaurant

Pierre Wind komt in actie tegen alcoholmisbruik bij jongeren in de nieuwste campagne van het Trimbos Instituut. Volgens topkok Pierre Wind drinken jongeren zoveel alcohol omdat er nauwelijks aanbod is aan alcoholvrije alternatieven. Daar gaat hij nu voor zorgen met speciale recepten.

Pierre Wind in actie tegen alcoholmisbruik

De campagne met als titel ‘Pierre kan het shaken’ wil het imago van de alcoholvrije alternatieven verbeteren.

Alcoholvrije recepten

Pierre Wind maakte een reeks alcoholvrije alternatieven als Happy Drinks, spannende alcoholvrije alternatieven voor thuis en in de horeca: Kracht (rock & roll drankjes), Love (gebaseerd op de Chinese kruidenleer), Sociaal (dranken die je samen maakt en drinkt) en Vreemd (mondsamentrekkende smaaksensaties).

Pierre Wind

Via www.yourmainstage.nl start de alcoholvrije ‘koktailwedstrijd’ Pierre kan het shaken. Jongeren worden uitgedaagd om de Happy drinks van Pierre uit te breiden door recepten te bedenken en Pierre te overtreffen in creativiteit en smaakexperimenten.

Drie van de tien jongeren drinken op 14-jarige leeftijd al geregeld vijf glazen alcoholische drank op een middag of avond.

Reageer op dit artikel