nieuws

Jamie Oliver komt met Nederlands tijdschrift

Restaurant

De Britse televisiekok Jamie Oliver lanceert vanaf 19 mei de Nederlandstalige editie van Jamie Magazine en een on line platform.

Jamie Oliver komt met Nederlands tijdschrift

In Jamie Magazine gaat het over Jamie’s manier van koken: het bereiden van gezonde en snelle recepten met oog voor goede ingrediënten. Verder zal er aandacht zijn voor de maatschappelijke projecten van de Britse kok zoals het opleidingsrestaurant Fifteen voor kansarme jongeren. Het blad is geënt op de Engelstalige versie die twee jaar geleden werd gelanceerd.

Het Nederlandse Jamie Magazine zal twee maandelijks verschijnen. Veen Magazines is de uitgever. Half mei zal ook een on line platform dat gekoppeld is aan dit blad, de lucht in gaan.

De Britse tv-kok is sinds medio maart weer wekelijks op de Nederlandse tv-zender RTL 4 te zien met Jamie’s 30 minute meals. (elke dinsdag van 16.35 tot 17.05 uur).

Verder verschijnt op 18 april zijn nieuwste boek, Jamie’s reizen bij Kosmos. Daarin geeft de bekende chef zijn persoonlijke ontdekkingstocht langse smaken en recepten uit zes verschillende Europese landen weer.

Reageer op dit artikel