nieuws

Margareth Nederstigt nieuwe voorzitter Verenigde Vinologen Nederland

Restaurant

Op de 38e Algemene Leden Vergadering die op zondag 20 maart j.l. werd gehouden in Grand Hotel “Karel V” te Utrecht is SVH Wijnmeester en Meesterschenker Margareth Nederstigt, met meerderheid van stemmen, door de leden gekozen tot voorzitter van de V.V.N.

Margareth Nederstigt nieuwe voorzitter Verenigde Vinologen Nederland

Samen met haar echtgenoot John zijn zij eigenaren van restaurant “De Verloren Koffer” te Lisse, gevestigd in het oude stationnetje vlakbij de Keukenhof. Tevens importeren zij wijnen, voornamelijk biologische uit Duitsland, Spanje en Frankrijk voor hun bedrijf “Nederwijnen”.

Margareth Nederstigt volgt hiermee Gjalt Engwerda op als voorzitter. Gjalt heeft de afgelopen 7 jaar, samen met het bestuur, ervoor gezorgd dat de V.V.N. vele activiteiten ontplooid heeft. Zo staan nascholing en de wedstrijd Vinoloog van het Jaar hoog in het vaandel. Ook worden er proeverijen en interessante wijnreizen georganiseerd. Geslaagden die het diploma Vinoloog van de Wijnacademie behaald hebben, kunnen zich als lid van de V.V.N. aanmelden. Bij de vereniging kunnen zowel pas geslaagden als oud geslaagden zich verder ontwikkelen.

Reageer op dit artikel