nieuws

Apeldoorn krijgt ‘Proefstraatje

Restaurant

In Apeldoorn wordt deze week het Proefstraatje geopend. Elf horecaondernemers uit de straat in Apeldoorn gaan structureel samenwerken en laten het publiek gezamenlijk zien en proeven wat ze in huis hebben.

Apeldoorn krijgt ‘Proefstraatje

Aan weerszijden van De Van Kinsbergenstraat in Apeldoorn plaatst de gemeente speciale borden waarop staat wat de ondernemers hun gasten te bieden hebben.

Donderdag 19 mei doopt burgemeester Fred de Graaf samen met Ronnie Tober de straat om tot ’t Proefstraatje van Apeldoorn.

De elf horecaondernemers bieden het publiek die dag vanaf 16 uur een culinair evenement aan. De Proefmunt dient dan als betaalmiddel en blijft geldig op andere evenementen van ’t Proefstraatje. Bedoeling is dat het preuvenement jaarlijks gaat plaatsvinden.

Reageer op dit artikel