nieuws

Ronald van den Hoff wint Horeca Personality Award 2011

Restaurant

Op woensdag 18 mei tijdens de lancering van de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven en brands in Figi Zeist, kreeg Ronald van den Hoff de eerste Misset Horeca Personality Award uitgereikt.

Ronald van den Hoff wint Horeca Personality Award 2011

De eigenaar van het innovatieve vergaderconcept Seats2Meet.com werd door ruim 26 procent van de 839 stemmers aangewezen als dé meest opvallende horecapersoonlijkheid uit de top 100. Genomineerden Khalid Oubaha, broers Rick en Leo Claus, Ad Schaap, en het duo Rogier Braakman en Gui de Vries grepen naast de ereprijs.

‘Lees zijn boek Society 3.0 maar en je weet waarom,’ zo motiveren meerdere stemmers op www.missethoreca.nl waarom oud-Misset Horeca columnist Ronald van den Hoff volgens hen moest winnen bij de on line verkiezing van Horeca Personality Award 2011.

Er is veel lof voor het vergaderconcept van de winnaar waarbij gastvrijheid en innovatie voorop staan. ‘Ronald is in staat geweest om zeer succesvol een nieuw businessmodel uit te rollen in een ingeslapen branche. Ik hoor hem niet klagen over de externe ontwikkelingen (rookverbod en economische ontwikkelingen) waardoor de horeca het zo zwaar heeft,’ aldus een stemmer.

» Bekijk hier de Top 100 van 2011

Reageer op dit artikel