nieuws

De Nederlanden serveert sterontbijt op sloep

Restaurant

Een sterontbijtje op je eigen bootje dat kabbelt op de Vecht? Het kan bij Hotel Restaurant De Nederlanden in Vreeland. Het sterrestaurant, direct aan het water van de Vecht gelegen, serveert dit jaar voor het eerst ontbijtjes op de eigen boot van gasten.

De Nederlanden serveert sterontbijt op sloep

Het ontbijt op de eigen boot is onderdeel van het sloepenarrangement van Hotel Restaurant De Nederlanden* in Vreeland. Gasten kunnen aanmeren aan de eigen kade van De Nederlanden voor het arrangement. Dit kan met of zonder hotelkamer, maar omvat in elk geval een diner en een ontbijt geserveerd op de sloep.

Zondag open

Daarnaast is het restaurant vanaf nu ook op zondag geopend. Gasten kunnen op zondag zowel voor lunch als diner terecht in het restaurant; bij goed weer natuurlijk op het terras. De opening op zondag loopt in ieder geval tot en met december. Maandag blijft de vaste sluitingsdag.

Sommelier

De zwarte brigade van De Nederlanden is uitgebreid met Björn van Aalst. Hij wordt assistent-sommelier naast gastvrouw Caroline Berendsen, maitre Teun Ijff en sommelier Jan-Willem van der Hek.

In de keuken is Bas Verheul gepromoveerd tot chef de cuisine. Hij is de rechterhand van Wilco Berends als patron cuisinier.

Reageer op dit artikel