nieuws

Horeca via iPhone prominent op Google

Restaurant

Horeca heeft een prominente rol gekregen op de homepage van Google op de iPhone. Bij het openen van Google ziet de iPhone gebruiker direct restaurants, koffie en cafés in beeld, inclusief bijbehorende icoontjes.

Horeca via iPhone prominent op Google

Dat meldt iPhoneclub.nl. De knoppen met horecaverwijzingen staan onder de bekende zoekbalk van Google. De links naar restaurants, koffie en cafés biedt toegang tot Google Places, waarmee iPhone-gebruikers kunnen zoeken naar horeca, tankstations en meer handige locaties in de buurt.

Het zoeken naar Places gebeurt meestal op basis van de huidige locatie. Daarnaast is het mogelijk een adres in te vullen om ergens anders te zoeken. Ook is het mogelijk om vanuit resultaten direct door te klikken naar beoordelingen om zo een review van een restaurant achter te laten op een site als IENS.

Reageer op dit artikel