nieuws

Ook Engelse CAO via Nederlands Horeca Gilde

Restaurant

Het Nederlands Horeca Gilde (NHG) laat in navolging op het eerdere bericht dat FNV Horeca een Engelse vertaling heeft laten maken op de Horeca CAO weten dat ook zij een Engelse vertaling heeft van de NHG-CAO.

Ook Engelse CAO via Nederlands Horeca Gilde

‘Wij publiceren al bijna tien jaar de Engelse vertaling van de NHG-CAO op onze website,’ aldus voorzitter Boerdam tegen Missethoreca.nl.

In Nederland werken ruim 300.000 mensen in de horeca, waarvan een groot aantal afkomstig is uit andere landen. De FNV liet onlangs weten een Engelse vertaling te hebben op haar website. Naar nu biedt ook NHG deze service aan haar achterban.

Het Nederlands Horeca Gilde is een vereniging van horeca-ondernemers met een eigen horeca CAO, de NHG-CAO.

Reageer op dit artikel