nieuws

Top drie favoriete McDonald’s burgers bekend

Restaurant

Nederlandse gasten van McDonalds willen graag de De Greek Mac, de McBBQ en de McDeLuxe terug op het menu. Tot nu toe stemden ongeveer 60.000 Nederlanders op een van de 16 geselecteerde burgers uit het verleden. Tot en met 31 juli kan nu op de top 3 worden gestemd.

Top drie favoriete McDonald’s burgers bekend

Op 18 oktober wordt bekend welke topper uit het verleden daadwerkelijk door McDonald’s terug op de kaart wordt gezet. De hamburgerketen bestaat 40 jaar en geeft ter gelegenheid daarvan zijn klanten de kans om direct invloed uit te oefenen op het menu.

Toppers

Dat juist de Greek Mac, de McBBQ en de McDeLuxe als favorieten uit de bus komen, verbaast McDonald’s niet. ‘Ook destijds waren dit al echte toppers. Nog vaak vragen mensen in de restaurants naar een van deze drie’, aldus Nina Nomden, Manager Communicatie McDonald’s Nederland.

Korting en feest

Radio 538 DJ Edwin Evers gaf in juni het startschot voor de ‘Return of your favorite burger’ campagne. Het publiek kan tot en met 31 juli stemmen via yourburger.nl. McDonald’s geeft daarbij korting en een bijzondere hoofdprijs weg. Wie op de winnaar stemt, maakt kans op een feest met veertig vrienden bij het hamburgerrestaurant.

Reageer op dit artikel